Werksokken laten bedrukken met eigen logo

Werksokken laten maken en bedrukken met eigen logo
Werksokken laten maken en bedrukken met eigen logo

Bij ons kan je terecht voor het laten maken en personaliseren van werksokken vanaf 100 paar. Topsokken.eu bieden jou de mogelijkheid om custom made werksokken te ontwerpen en produceren, met inbegrip van jouw bedrijfslogo.

 

Onze werksokken zijn speciaal ontwikkeld om comfort en duurzaamheid te bieden tijdens intensieve werkzaamheden. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die zorgen voor optimaal draagcomfort en een goede pasvorm. Daarnaast zijn ze verstevigd op de plekken waar dit het meest nodig is, zoals bij de tenen, hiel en zool.

 

Wanneer je werksokken bij ons bestelt, bieden wij u de mogelijkheid om deze naar jouw eigen wensen te personaliseren. Dit houdt in dat u jouw bedrijfslogo op de sokken kunt laten plaatsen, waardoor ze een unieke uitstraling krijgen die past bij uw organisatie. Ons team van ervaren ontwerpers werkt nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat voldoet aan uw specifieke eisen en wensen.

 

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan wij over tot de productie van de werksokken. Onze productiepartners zijn geselecteerd op basis van hun vakmanschap en kwaliteit, zodat wij uiterst tevredenheid kunnen garanderen. Door het gebruik van moderne productietechnieken kunnen wij een snelle en efficiënte productie garanderen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 

Of je nu werksokken nodig heeft voor uw eigen personeel of als relatiegeschenk wilt geven aan klanten, wij staan voor jou klaar om je te helpen bij het ontwerpen en produceren van custom made werksokken met uw bedrijfslogo. 

 

Wil je een vrijblijvend ontwerp ontvangen? Dat kan, wij staan graag klaar om een sok ontwerp te maken. Stuur je logo en wensen dan naar info@tieconcepts.nl en wij gaan graag aan de slag! Je mag ook het contactformulier invullen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.