Kersttruien bedrukken en laten maken met logo

Custom made sokken met logo
Custom made sokken laten maken

Bij het naderen van de feestdagen is het altijd leuk om je medewerkers, klanten of relaties te verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau. Wat is er nu leuker dan het geven van een kersttrui met daarop het logo van je bedrijf? Voor kersttruien laten maken vanaf 100 stuks met eigen logo, ben je aan het juiste adres! Wij bieden de mogelijkheid om foute kersttruien te bedrukken en te personaliseren in eigen kleuren en motief. Zo kun je ervoor zorgen dat de trui perfect aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk om het motief van de trui aan te passen naar jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een kerstboom, rendieren of zelfs het logo van je bedrijf in het patroon. Zo wordt de trui niet alleen een leuke kerstoutfit, maar ook een unieke promotie voor je bedrijf. Bovendien zijn deze kersttruien van hoge kwaliteit en zitten ze comfortabel, waardoor ze zeker nog jarenlang gedragen kunnen worden. Het bedrukken van de truien gebeurt op een professionele en duurzame manier, zodat het logo of de tekst niet na een paar wasbeurten vervaagt. Eigenlijk worden ze niet bedrukt maar gebreid zoals het hoort! En met een minimale afname van 100 stuks, kun je een grote groep medewerkers of klanten verrassen met een gepersonaliseerde kersttrui. Dus waar wacht je nog op? Laat je foute kersttruien bedrukken en maak van de feestdagen een unieke en gezellige belevenis voor iedereen!

Foute kersttruien laten bedrukken en ontwerpen

Hieronder 2 voorbeelden van hoe wij de digitale ontwerpen aanleveren. Wij gebruiken de eigen huiskleuren van het bedrijf en het motief kunnen we in overleg met de klant aanpassen. Vraag gerust een ontwerp aan, het is gratis!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je kunt bij ons terecht voor custom made kersttruien, kersttruien bedrukken en het personaliseren van truien. Ook maken wij foute kersttruien in eigen kleuren en motieven. Kersttruien laten maken exact zoals jij het wilt!