Biologische sokken met logo laten bedrukken en maken

Duurzame sokken van biologisch kateon met logo
Duurzame sokken van biologisch kateon met logo

Ben je op zoek naar duurzame sokken van biologisch of organisch katoen met je eigen logo erop? Goed nieuws! Het is mogelijk om sokken op maat te laten maken vanaf een minimumaantal van 100 paar.

 

Sustainable katoenen sokken worden gemaakt van biologisch of organisch katoen, wat betekent dat het katoen op een milieuvriendelijke manier wordt geteeld zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Deze sokken zijn dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het comfort van je voeten.

 

Als je sokken met je eigen logo erop wilt laten maken dan helpen wij jou graag verder! 

Wij helpen je graag gratis met de ontwerpen. Uiteraard mag je ze ook zelf ontwerpen als je daar de capaciteit voor hebt.

 

Duurzame sokken van biologisch of organisch katoen met je eigen logo zijn een geweldige manier om je bedrijf of merk te promoten, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dus waar wacht je nog op? Start je bestelling vanaf 100 paar en maak een positieve impact met je sokkenkeuze!

 

vraag gerust een vrijblijvend ontwerp aan! info@tieconcepts.nl

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je kunt bij ons terecht voor o.a. duurzame sokken, sokken van biologisch of organisch katoen. Sokken milieuvriendelijk geproduceerd met logo.