Merchandise sokken met logo Davina Michelle
16. maart 2023
Sokken bestemd als merchandising voor Davina Michelle. Wil je ook op en top merchandising voor je bedrijf, club of als artiest dan helpen we je graag!

OxfamNovib Giro555 sokken met logo
09. maart 2023
Voor OxfamNovib deze super gave sokken geproduceerd. Custom made sokken giro555. Ontwerp je eigen sokken met logo vanaf 50 paar.

Duurzame Bamboe sokken Bol.com
15. februari 2023
Is het tijd om duurzame sokken te laten maken, dan kun je bij TOPSOKKEN.EU prima terecht. Naast de standaard katoenen sokken bieden wij ook bamboe, organisch katoenen en gerecyclede sokken aan. Bol.com stapte kort geleden ook over naar bamboe sokken. Uiteraard kun je bij deze sokken een een private label laten maken ook deze zijn van gerecycled papier. Kortom je biedt je klanten of personeel op deze manier een perfect duurzaam cadeau aan.

De beste sokken in de markt!!
15. februari 2023
Met ruim 15 jaar ervaring en de textielbranche werken we dagelijks hard om de service en kwaliteit hoog te houden. Regelmatig krijgen wij samples van diverse bedrijven in handen maar telkens merken we dat TOPSOKKEN.EU de mooiste en beste sokken maakt in de Benelux. Naast dat we de beste sokken leveren zijn we ook nog een super concurrerend. Sowieso levert TOPSOKKEN.EU de beste prijs/kwaliteitverhouding die je kunt wensen. Uiteraard helpen we je graag en gratis met de digitale ontwerpen. Zin om...

Sportsokken met logo Gemeente Rotterdam
09. november 2022
Voor de Gemeente Rotterdam kregen we de opdracht om herkenbare sportsokken te ontwerpen produceren. Vanaf 50 paar heb je je eigen sokken met logo.

Fanta sportsokken met logo
02. november 2022
Voor Fanta maakten we de sokken met logo en private label

Duurzame sokken laten maken met logo
28. september 2022
Duurzame sokken met eigen logo laten maken kan al vanaf 100 paar. Of het nu gaat om bamboe, organisch katoen of sokken van gerecycled katoen het kan allemaal. Wij helpen graag met de ontwerpen.

Sokken Listerine met logo
19. september 2022
Listerine sokken met logo. Ontwerp je eigen sokken met logo net als Listerine deed. Het kan al vanaf 50 paar.

Sokken Google Chromebook met logo
09. september 2022
Voor Google Chromebook deze toffe sokken mogen produceren. De premium sokken werden voor de Belgische en Nederlandse markt gemaakt.

Sokken Duyvis met eigen logo Why nut
16. augustus 2022
Voor Pepsico / Duyvis verzorgden wij deze gave WHY NUT sokken met logo.

Meer weergeven