FC Utrecht

FC Utrecht wilde voor haar fans en relaties een stropdas op hoog niveau laten ontwerpen en produceren. Waarin de clubkleuren en het logo op chique wijze naar voren komen. Het uiteindelijke resultaat is een zeer modische en originele das geworden, verpakt in luxe giftbox met bijpassende manchetknopen. Vanaf nu verkrijgbaar in de FC Utrecht fanshop bij het stadion en op Hoog Catherijne.

 

Rabobank International

Rabobank International benaderde ons voor het produceren van een exclusieve Stropdas bestemd voor de Tour de France 2010 en 2011. Een zeer mooie 'zware' zuiver zijde stropdas met een reps en satijn structuur en ingeweven logo op de achterzijde is het eindresultaat. Deze exclusieve stropdas wordt door de Rabobank tijdens de Tour De France cadeau gedaan aan haar genodigden. 

 

Nationale Postcode Loterij

Voor de Nationale Postcode Loterij maakten wij oranje zijde strikken voor Koninginnedag aktiviteiten. Heeft u ze ook op TV gezien?

 

Greenchoice

Voor de 'groenste' energie leverancier van Nederland ontwierpen wij twee verschillende dessins. Een frisse, moderne stropdas voor de eigen medewerkers en een exclusieve Sevenfold das in luxe giftbox voor de zakelijke relaties. 

 

Hansgrohe Nederland

Hansgrohe innovatief leider op het gebied van technologie en design in de sanitairindustrie benaderde ons om een stropdas te ontwerpen en produceren voor haar medewerkers. Omdat Hansgrohe kwaliteit en visie hoog in het vaandel draagt, kozen zij voor een zijde stropdas afgestemd op hun bedrijfscultuur.

 

Goodyear 

Voor Goodyear ontwierpen wij een luxe damesjaal en clipdassen die bestemd was voor de goodyear hostessen tijdens de komst van de Zeppelin. Op dit ontwerp was de Zeppelin op chique wijze verwerkt. 

 

FC Twente

Voor een beurs wenste FC Twente een exclusieve damessjaal voorzien van de clubkleuren. Het eindresultaat was een vierkante goudkleurige sjaal voorzien van een groot logo in de midden en in de hoeken het originele rode logo. Foto van deze damesshawl vindt u op onze homepage.

 

Ronald McDonald huis

Voor het Ronald McDonaldhuis maakte wij een luxe zijde damessjaal en luxe manchetknopen voorzien van het Ronald McDonald logo. Deze sjaal en manchetknopen waren bestemd voor de sponsoren die zich inzetten voor dit huis. Uiteraard heeft TieConcepts deze sjaal en manchetknopen gesponsord!

 

Total Nederland

Total Nederland zocht een kwalitatief hoogwaardige stropdas die als relatiegeschenk alsmede bedrijfskleding kon ingezet worden. Er is gekozen voor 2 versies namelijk een rode zuiver zijden stropdas en een blauwe versie. Het logo is ton sur ton ingeweven en de das is eveneens voorzien van een custom made private label.

 

Keukenconcurrent

Speciaal voor de winkelactie "Hele keuken half geld" verzorgde TieConcepts voor een zeer opvallende maar doch stijlvolle stropdas. Deze stropdas voorzien van logo, komt u tegen in één van de filialen van keukenconcurrent. De slogan is all-over ingeweven!