Coca cola sportsokken met logo

Topsokken maakte unieke sportsokken voor Coca-cola

Sportsokken cocacola sokken met logo bedrukken

 

Hey allemaal, hebben jullie het al gehoord? Wij bij Topsokken zijn supertrots dat we een geweldige samenwerking zijn aangegaan met niemand minder dan Coca cola! Ja, je leest het goed - we hebben de eer gehad om speciaal voor dit iconische merk een serie te gekke sportsokken te ontwerpen en produceren. Dit is echt een droom die uitkomt!

 

Coca cola benaderde ons met de vraag of wij voor hen unieke sokken konden maken die ze kunnen inzetten voor merchandising doeleinden. En natuurlijk zeiden wij volmondig ja! Het is fantastisch om met zo'n gerenommeerd bedrijf te mogen samenwerken en onze creativiteit de vrije loop te laten gaan.

 

 

Het ontwerpproces

 

Onze ontwerpafdeling gingen meteen aan de slag om sokken te creëren die perfect passen bij het merk Coca cola. We wilden designs maken die opvallen, die het logo goed laten uitkomen en die de kernwaarden van Coca cola uitstralen. Het was een uitdaging, maar o zo leuk om te doen!

 

Na veel brainstormen, schetsen en overleggen met Coca cola, kwamen we tot een serie ontwerpen waar we allemaal enthousiast van werden. De sokken hebben de iconische rode kleur van Coca-cola, gecombineerd met speelse designs en natuurlijk het welbekende logo prominent aanwezig. Het resultaat mag er zijn als je het ons vraagt!

 

 

Productie van de sokken

 

Maar een mooi ontwerp alleen is niet genoeg - de sokken moeten ook van topkwaliteit zijn. Daar staan we bij Topsokken tenslotte om bekend. We gebruiken altijd hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken om sokken te maken die comfortabel zitten, lang meegaan en er ook nog eens geweldig uitzien.

 

Voor de Coca cola sportsokken hebben we gekozen voor een mix van katoen en elastaan, voor de perfecte balans tussen ademend vermogen en rekbaarheid. De sokken voelen heerlijk zacht aan en geven je voeten alle ondersteuning die je nodig hebt tijdens het sporten of een actieve dag. En dankzij de verstevigde hiel en teen gaan ze extra lang mee.

 

 

Coca cola merchandising

 

Maar wat gaat Coca cola nu precies met deze toffe sokken doen? Nou, ze zetten ze in als merchandising voor het bedrijf. Dat betekent dat de sokken bijvoorbeeld worden weggegeven bij speciale acties, als relatiegeschenk aan klanten of partners, of misschien wel worden verkocht in de fanshop. Op die manier worden de sokken echte verzamelobjecten voor fans van het merk.

 

Hoe dan ook, wij vinden het te gek dat mensen straks met onze Topsokken rondlopen en daarmee hun liefde voor Cocacola kunnen tonen. Het is een eer om op deze manier verbonden te zijn aan zo'n iconisch merk dat wereldwijd geliefd is.

 

 

Trots op het eindresultaat

 

We kunnen met trots zeggen dat het eindresultaat van deze samenwerking boven verwachting is. De sportsokken zien er geweldig uit, zitten fantastisch en gaan dankzij de hoge kwaliteit ongetwijfeld lang mee. We hebben er alle vertrouwen in dat de Coca cola fans en klanten net zo enthousiast zullen zijn als wij.

 

Voor ons bij Topsokken was dit project een geweldige ervaring. Het laat zien waartoe we in staat zijn en hoe we onze passie voor sokken kunnen combineren met de wensen van grote merken. We hopen dan ook dat dit het begin is van nog veel meer mooie samenwerkingen in de toekomst.

 

Dus, houdt allemaal je ogen open voor deze limited edition Coca cola sportsokken van Topsokken! Of je ze nu cadeau krijgt, weet te bemachtigen via een speciale actie of ze zelf aanschaft - met deze sokken heb je een uniek verzamelobject in handen waar je ongetwijfeld blij van wordt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we ze in het wild gaan spotten!

 

Bedankt Coca cola voor deze geweldige kans en het vertrouwen in Topsokken. We zijn trots op het resultaat en kijken uit naar alle blije gezichten die we gaan zien als de sokken straks hun weg naar de fans vinden. Op naar nog veel meer sokken-successen in de toekomst!

Reactie schrijven

Commentaren: 0