Sokken bedrukken custom made met logo

Sokken bedrukken met logo: Custom made sokken laten maken en bedrukken voor bedrijven en verenigingen

 

Ben je op zoek naar een uniek promotieartikel voor jouw bedrijf of vereniging? Overweeg dan om custom made sokken te laten maken en bedrukken met jouw logo. Sokken zijn niet alleen praktisch, maar ook een geweldige manier om je merk, vereniging of bedrijf te promoten. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over het bedrukken van sokken met logo.

 

Waarom kiezen voor custom made sokken?

 

Custom made sokken bieden talloze voordelen ten opzichte van standaard sokken. Ten eerste kun je ze volledig personaliseren naar jouw wensen. Of het nu gaat om de kleur, het ontwerp of de materialen, custom made sokken geven je de vrijheid om iets unieks te creëren dat past bij jouw merkidentiteit.

 

Ten tweede zijn custom made sokken van hoge kwaliteit. Ze worden gemaakt met aandacht voor detail en gebruiken duurzame materialen die lang meegaan. Dit betekent dat jouw logo langdurig zichtbaar zal zijn op de sok, waardoor het een effectieve vorm van branding wordt.

 

Wanneer zijn custom made sokken geschikt?

 

Custom made sokken zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals:

 

  • Bedrijfsevenementen: Geef je werknemers en klanten unieke sokken als cadeau tijdens bedrijfsevenementen. Het zal niet alleen gewaardeerd worden, maar ook een gevoel van teamgeest creëren.
  • Promotieacties: Organiseer je een promotieactie of beurs? Laat custom made sokken maken met jouw logo en deel ze uit aan potentiële klanten. Het is een opvallend promotieartikel dat ervoor zorgt dat mensen jouw merk niet snel zullen vergeten.
  • Verenigingen en clubs: Wil je het groepsgevoel binnen jouw vereniging of club versterken? Laat custom made sokken maken met het logo van de vereniging en geef iedereen een paar. Het zal niet alleen voor saamhorigheid zorgen, maar ook voor een herkenbare uitstraling.

 

Hoe werkt het laten maken en bedrukken van custom made sokken?

 

Het proces van het laten maken en bedrukken van custom made sokken is eenvoudig:

 

  1. Neem contact op met TOPSOKKEN die gespecialiseerd is in het maken van custom made sokken. 
  2. Beslis over het ontwerp van de sok. Kies de kleuren, voeg je logo toe en overweeg eventuele extra details zoals strepen of patronen.
  3. Kies het materiaal van de sok. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals katoen, Bamboe en wol. Overweeg welk materiaal het beste past bij jouw doelgroep en budget.
  4. Bepaal het aantal sokken dat je wilt bestellen. Het minimumaantal is 50 paar.
  5. Plaats je bestelling en wacht op de levering van de custom made sokken met jouw logo!

 

Wat zijn de kosten?

 

De kosten voor het laten maken en bedrukken van custom made sokken kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de materialen en het aantal sokken dat je bestelt. 

 

Conclusie

 

Sokken bedrukken met logo is een geweldige manier om jouw bedrijf of vereniging te promoten. Custom made sokken bieden talloze mogelijkheden voor personalisatie en zorgen voor een langdurige zichtbaarheid van jouw merk. Of je nu op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk of een promotieartikel voor een evenement, custom made sokken zijn altijd een goede keuze!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0