Sokken bedrukken | Sokken laten bedrukken | Bedrukte sokken met logo

Sokken  bedrukken met logo
Sokken bedrukken met logo
Sokken bedrukken met eigen logo
Sokken bedrukken met eigen logo

Sokken bedrukken - Sokken met eigen logo bedrukken en personaliseren

Sokken laten bedrukken of bedrukken. Wij van Topsokken.eu maken custom made sokken. In de volksmond zoekt men vaak naar sokken bedrukken maar in wezen zoekt met custom made sokken en geen bedrukte sokken. Wanneer je sokken zou bedrukken dan is deze bedrukking erg kwetsbaar. Sokken met een bedrukt logo rekken en hierdoor kan het bedrukte logo breken en dat zou zonde zijn. In plaats van het bedrukken weven/breien wij het patroon en logo in de sok. Precies zoals je dat ziet bij de bekendere merken.

 

De sokken worden volledig in eigen huisstijl en huiskleuren gemaakt aan de hand van eigen PMS kleuren. Wij kunnen maximaal 6 kleuren verwerken in de sokken wanneer deze gebreid worden type HappySocks. Ook bestaat de mogelijkheid om de sokken 360 graden te printen. Het bedrukken van sokken wordt vooral gedaan wanneer er meer dan 6 kleuren verwerkt moeten worden of een foto op de sokken moeten komen.

Sokken laten bedrukken Geprinte sokken Sokken met bedrukking
Geprinte Sokken | Sokken Bedrukken | Bedrukte Sokken

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Hoe wordt deze pagina gevonden? de volgende zoektermijn worden dan door onze klanten gebruikt: sokken bedrukken, sokken laten bedrukken, bedrukte sokken laten maken, sokken laten maken met bedrukking, logo sokken bedrukken, logo laten bedrukken op sokken, geprinte sokken, sokken bedrukken met eigen logo laten maken...