Kersttrui met logo laten maken

Wist je dat je bij TOPSOKKEN.EU ook terecht kunt voor de echte gebreide custom made truien. "Foute" kersttruien zijn elk jaar een "hit"! Je kunt rekenen op een zeer goede kwaliteit. Uiteraard helpen we je ook bij de kersttruien weer gratis en voor niets met de ontwerpen. De fijne gebreide truien kunnen in meerdere kleuren. Afhankelijke van de wensen kunnen we een prijsopgave maken. Hiervoor kun je het beste even met ons mailen info@tieconcepts.

Kersttrui laten maken met logo
Kersttrui laten maken met logo
Foute Kersttrui laten maken
Foute Kersttrui laten maken

Kersttrui Holbox BV met logo
Kersttrui Holbox BV met logo
Coolblue kersttrui
Coolblue kersttrui

 

Hoe tof is dat wanneer je met de feestdagen je eigen ontworpen "foute" kersttrui kan uitdelen aan je personeel of relaties. De kerstruien worden volledig in eigen huisstijl en huiskleuren gemaakt en gebreid. Je kunt vanaf 100 stuks je eigen custom made trui laten maken. Uiteraard helpen wij graag met de ontwerpen. Kerstruien van 100% acryll zijn van uitstekende kwaliteit. De truien kunnen wij volledig personaliseren inclusief het logo wat fraai wordt ingebreid.

 

 

Wil je een gratis trui ontwerp ontvangen? Dat kan, stuur jouw logo dan naar info@tieconcepts.nl of vul hieronder het contact formulier in, wij gaan dan direct aan de slag.

Pimp je eigen kersttruien met een private label

Private label kersttrui met logo Holbox
Private label kersttrui met logo Holbox
Private label kersttrui met logo SPAR
Private label kersttrui met logo SPAR

Kersttruien laten bedrukken in eigen ontwerp
Kersttruien laten bedrukken in eigen ontwerp
Kersttruien laten maken met eigen logo en kleuren
Kersttruien laten maken met eigen logo en kleuren

Wanneer je de truien gaat bestellen en volledig tevreden bent met het ontwerp kunnen we de truien ook nog eens pimpen met een private label. Dit maakt het alles helemaal af. Op het label kunnen we bijvoorbeeld het logo, een boodschap en natuurlijk de maat kwijt.

Kersttruien in de praktijk

Wij vinden het altijd leuk als er via social media foto´s zichtbaar worden van de geleverde truien. Hoe tof is als ook jouw bedrijf met personeel zo op het kerstontbijt, kerstlunch of ander kerstevent verschijnt. Dit stimuleert het groepsgevoel en geeft altijd een leuke en relaxte sfeer binnen het bedrijf. Je kunt al vanaf 100 stuks je eigen truien laten maken. Wij kunnen je gratis helpen met de ontwerpen. Laat het gerust weten!

Kersttruien Lumosa personeel
Kersttruien Lumosa personeel
Kersttruien Holbox personeel
Kersttruien Holbox personeel

Omroep WNL vroeg ons wat ontwerpen te maken. Links zie je één van de ontwerpen die wij hebben mogen maken. Kersttruien kunnen wij volledig custom made laten ontwerpen en produceren. Wil je als bedrijf, vereniging of instantie ook kersttruien voorzien van het logo dan staan wij graag voor je klaar. Het kan al vanaf 100 stuks. Wij kunnen maximaal 5 kleuren verwerken in de truien. De truien worden niet bedrukt maar volledig gebreid zoals het hoort bij een "foute" kersttrui. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je kunt bij ons ook terecht voor: Truien met logo - Kerstruien met logo _ Custom made truien - Foute kerstruien - Gepersonaliseerde kerstruien op maat - Trui voor Kerst - Truien op maat - Kersttruien zelf ontwerpen kersttruien laten maken