Sokken Bedrukken

Vaak wordt er op zoekmachines gezocht naar Sokken Bedrukken maar wat wij eigenlijk doen is niet bedrukken, maar een custom made product leveren. Sokken bedrukken raden wij dan ook af omdat een bedrukking nadien zeer kwetsbaar is en kan breken of schade door wassen kan oplopen. Je kunt bij ons al terecht vanaf 50 paar voor custom made sokken voor dit lage aantal is het aan te raden geen sokken te laten bedrukken. Naast dit lage aantal mag je ook rekenen op een zeer scherpe en concurrerende prijs!

 

Wij helpen graag verder met het maken van de juiste keuze. 

Sokken Bedrukken met logo
Kleurrijke Sokken
Bedrukte Sokken
Sokken met Private Label
Sokken Bedrukken met logo
Sokken Bedrukken

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marga Ammerlaan (vrijdag, 29 november 2019 12:58)

    Wat zouden de kosten zijn voor heren(sport)sokken met ons logo erop? Bij 50 stuks aankoop. mvg, Marga Ammerlaan/ Installatiebedrijf Arnoud Ammerlaan B.V.